Yamagami-sensein Zoom-luento

Yamagami-sensei (Kendo Kyoshi 8.dan) pitää etäluennon Zoomissa ennen syksyn peruskurssien alkua! Luvassa hyödyllistä oppia etenkin seurojen ohjaajille, mutta myös muillekin kendon harrastajille.

AIKA: Sunnuntai 29.8.2021 klo 12 – 14
PAIKKA: Etänä Zoomissa

TEEMA
Junioreiden ja aloittelijoiden opettaminen

OHJELMA
1. Ajattelutapa, mindset 
2. Videomateriaaleja junioreiden ja aloittelijoiden opettamisesta
3. Kuinka motivoida junioreita ja aloittelijoita
4. Avoimet kysymykset

ILMOITTAUTUMINEN JA ZOOM-LINKKI

Tapahtumaan oli ennakkoilmoittautuminen. Kaikille ilmittautuneille on sähköpostitse lähetetty zoom-linkki. Jos et ole omaasi saanut, niin tsekkaa ensin roskaposti. Ja jos sieltäkään ei löydy, niin lähetä sähköpostia: laine.aleksi@gmail.com

Luento alkaa 29.8. tasan klo 12.00.
Klikkaa itsesi mukaan zoomiin noin klo 11.50.

OHJEITA LUENNOLLE OSALLISTUJILLE

  • Moderaattori: Aleksi Laine toimii tapahtuman on isäntä ja moderaattorina. Jos ette saa zoom-yhteyttä toimimaan tai tarvitsette muita neuvoja, niin laittakaa viestiä tai soittakaa: laine.aleksi@gmail.com, 040 747 6506.
  • Luennon kulku: Sensein luennon ensimmäisessä osassa on jokaisen dian välissä tilaa parille yleisökysymykselle ja lopussa sitten enemmän aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Moderaattori jakaa puheenvuorot. Jos haluat esittää kysymyksen, niin klikkaaa “raise hand ” -kuvaketta. Kysymykset ja kanssakäyminen sensein kanssa on erittäin toivottavaa. Eli rohkeasti vaan kättä ylös.
  • Kielet ja tulkit: Sensei vetää luennon englanniksi, mutta kysymykset voi esittää suomeksi. Kysymykset suomesta japaniksi tulkkaa Satomi Sugimoto-Peltola. Sensei vastaa japaniksi ja Heini Korhonen tulkkaa vastaukset japanista suomeksi.
  • Tallennus: Zoom-luento tallennetaan ja ladataan myöhemmin liiton YouTube-kanavalle, jotta sen opeista pääsevät laajemmin muutkin hyötymään. Kysymykset ja kanssakäyminen sensein kanssa siis tallentuvat tallenteelle, toivottavasti tästä ei ole kenellekään haittaa.