Tiedotuskanavat

Sähköpostilista

Näiden kotisivujen lisäksi FKA:n tiedotus tapahtuu pääasiallisesti tiedotus@fka.fi sähköpostilistan avulla. Listan kautta jaetaan uutiset, tiedotteet, leirikutsut jne. Kannattaa liittyä sähköpostilistalle, jos haluaa pysyä perillä asioista!

Lisäksi iaidolle, jodolle, naginatalle, kendon maajokkueringille ja junnutoiminnalle löytyy omat sähköpostilistansa, joille kannattaa liittyä, jos on niistä kiinnostunut.

Facebook-sivu

FKA:n Facebook-sivua käytetään pääasiallisesti ajankohtaisista asioista tiedottamiseen. Useimmat kotimaiset ja ulkomaiset kendotapahtumat löytyvät Facebook-sivun tapahtumalistalta. Kannattaa käydä tykkäämässä ja vinkata kavereillekin!

Google-kalenteri

FKA:n Google-kalenteriin pyritään päivittämään kaikki suomalaiset kendo-, iaido-, jodo- ja naginata-tapahtumat. Ja myös monet ulkomaisetkin tapahtumat. Kannattaa linkittää FKA:n kalenteri oman seuran kotivuille ja seurata sitä aktiivisesti!

Ulkopuoliset tiedotuskanavat

Myös näitä ulkopuolisia tiedotuskanavia kannattaa pitää silmällä:

Lisätietoja

Kysymyksiä, palautetta ja kehitysideoita näistä FKA:n kotisivuista ja muista tiedotuskanavista voi antaa FKA:n tiedottajalle:

Aleksi Laine
Tiedottaja
Suomen Kendoseurojen Keskusliitto ry
aleksi.laine@fka.fi