Suomisport

Vuodesta 2019 lähtien liiton lisenssimaksuja (ent. jäsenmaksuja) ja vakuutusmaksuja ei ole enää hoidettu kootusti seuroittain vaan kukin harrastaja hoitaa itse omat maksunsa Suomisport-verkkopalvelussa, jonne jokaisen harrastajan täytyy henkilökohtaisesti käydä rekisteröitymässä, pois lukien alle 18v juniorit. Junioreiden huoltajat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja maksavat lastensa maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta. Tarkemmat maksuohjeet löytyvät Harrastajille-osion alta.

Seuran Suomisport-pääkäyttäjän nimeäminen

Seurojen pitää nimetä omalle seuralleen Suomisport-pääkäyttäjä ilmoittamalla pääkäyttäjän nimi ja sportti-id (6-alkuinen numerosarja Suomisportin käyttäjäprofiilissa) sähköpostitse liiton Suomisport-vastaavalle osoitteeseen suomisport@fka.fi. Pääkäyttäjä hallinnoi seuran tietoja Suomisportissa ja toimii seuran yhteyshenkilönä liittoon päin Suomisportiin liittyvissä asioissa.

Liiton maksut kuntoon

Graduointeihin ja liiton järjestämiin tapahtumiin (leireille, kilpailuihin jne.) on osallistumisoikeus ainoastaan niillä, joilla on voimassa oleva liiton lisenssi ja vakuutus. Kukin seura on velvollinen valvomaan jäsentensä lisenssi- ja vakuutustilannetta ja olemaan tarvittaessa yhteydessä liittoon, mikäli niissä on epäselvyyksiä.

Seuran oma maksuliikenne Suomisportiin

Seurojen on suositeltavaa liittyä Suomisportin Seurapalveluun, jolloin myös seurojen oma maksuliikenne voidaan hoitaa Suomisportin kautta.

>> Lisätietoja Suomisportin Seurapalvelusta
>> Varaa aika esittelyyn

Suomisport haltuun

Tarvitsisiko seuranne väki neuvoja Suomisportin käyttöön? Haluaisitteko varata aktiiveillenne Suomisport-etäperehdytyksen? Ota yhteyttä liiton Suomisport-vastaavaan, niin laitetaan homma rullaamaan: suomisport@fka.fi

Suomisport-tuki seuroille: https://tuki.suomisport.fi