Vakuutus

Jokaisella liiton lajeja harrastavalla on oltava voimassa oleva vakuutus, joka kattaa liiton lajien harrastamisen.

Samalla kun maksat Suomisportissa liiton lisenssin, voit myös ostaa liiton kautta vakuutuksen, joka kattaa liiton edustamien lajien harjoittelun kotimaassa sekä edestakaiset matkat harjoituksiin, leireille ja kilpailuihin kotimaassa (EI VOIMASSA ULKOMAILLA).

Liiton vakuutus maksaa 20,00 € per vakuutuskausi.

Liiton vakuutus on otettu Turvasta (Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva) ja on luonteeltaan jatkuva ryhmävakuutus (vakuutuskausi alkaa helmikuun alussa ja päättyy tammikuun lopussa). Kun maksat liiton lisenssi- ja vakuutusmaksut Suomisportissa viimeistään tammikuun 31. päivä, jatkuu vakuutuksesi katkeamatta. Myöhemmin maksetut vakuutukset astuvat voimaan sinä päivänä, kun ne on maksettu Suomisportissa. Tällöin vanhoille jäsenille syntyy katko vakuutusturvaan. Huolehdithan siis vakuutusmaksusi ajoissa kuntoon.

HUOM. Liiton vakuutus ei ole voimassa ulkomailla. Maajoukkueiden ulkomaille suuntautuvien kisamatkojen osalta liitto vakuuttaa kilpailijat aina erikseen budotapaturmilta matkan ajaksi. Tämä vakuutus ei kuitenkaan korvaa normaalia matkavakuutusta. Mikäli harrastat omatoimimatkailua ja harjoittelet liiton lajeja ulkomailla, ota yksityishenkilönä yhteyttä vakuutusyhtiöön ja pyydä vakuutustarjous, joka kattaa harjoittelun ulkomailla.

Aktiiviharjoittelijoille ja kilpaharrastajille liitto suosittelee vakuutusten omatoimista kilpailuttamista laajemman vakuutusturvan saamiseksi. Mikäli sinulla on jo budo-/taistelulajit kattava vakuutus esim. jonkun toisen lajiliiton kautta, sinun ei tarvitse ottaa uutta vakuutusta liittomme kautta.

Alla lisätietoa liiton vakuutuksesta. Vanhat 2010 vakuutusehdot ovat edelleen voimassa.

Vakuutustiedote harrastajille (sisältää mm. toimintaohjeet tapaturman sattuessa)

Lataa tiedosto (PDF, 127KB)

Vahinkoilmoitus / korvaushakemus

Lataa tiedosto (PDF, 158KB)

Turvan yleiset vakuutusehdot (vanhat 2010 ehdot ovat edelleen voimassa)

Lataa tiedosto (PDF, 77KB)