Online-treenit

Monin paikoin koronarajoitukset jatkuvat vielä alkuvuodesta 2021 eikä dojoille ihan vielä päästä.

Live-treenejä odotellessa kannattaa osallistua Helsingin Kendoseuran järjestämiin online-kendotreeneihin, jotka järjestetään Zoom-verkkopalvelussa kolmesti viikossa ma, ke ja pe klo 18-19. Näihin online-treeneihin ovat tervetulleita myös muiden seurojen jäsenet, niin junnut kuin aikuisetkin, aloittelijat ja vanhat konkarit. Ohjaajina toimivat mm. Markus Frey (Kyoshi 7.dan) ja Mikko Salonen (Kyoshi 7.dan), joten opetuksen taso on huippua.

HUOM. Ensi keskiviikkona 3.3.2021 Kari Ruuhilahti (kendo 7.dan renshi) toimii online-kendotreenien ohjaajana. tule mukaan!

Aika: Ke 3.3.2021 klo 18.00 – 19.15
Paikka: Zoom-verkkopalvelu
Ilmoittautumiset/rekisteröityminen: kendo@kkti.fi
Ohjelma: https://kendoliitto.fi/2021/02/kari-ruuhilahti-ohjaa-online-kendotreenit-3-3-2021/

Rekisteröitykää mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kendo@kkti.fi, niin saatte kirjautumisessa tarvittavat tunnukset. Ilmoittakaa rekisteröitymisviestissä oma nimenne, seuranne nimi ja vyöarvonne (tai ikä ja aika, jonka olette kendoa harrastaneet).

Kirjautukaa Zoomiin noin 5-10 minuuttia ennen treenejä. Voitte pitää mikin päällä ennen treenien alkua, mutta kun treenit sitten varsinaisesti alkaa, niin laittakaa mikkinne pois päältä, jotta kaikki kuulevat opettajan ohjeet ja komennot. Oma kamera on suositeltavaa pitää päällä, jos vain verkkoyhteytenne sen sallii. Mutta jos verkkoyhteytenne on hidas, niin laittakaa kamera pois päältä. Voitte pukea treeneihin hakaman ja gi-takin, mutta se ei ole välttämätöntä. Voitte osallistua myös verkkareissa ja t-paidassa. Tai sään salliessa ulkona ulkovaatteissa. Jos treenaatte sisällä, niin varokaa, ettette tiputa kattolamppuja. Jos shinai on liian pitkä ja ottaa kattoon kiinni, niin voitte käyttää treeneissä lyhyttä suburishinaita tai bokkenia. Tai niiden puuttuessa mitä tahansa lyhyttä keppiä, esim. piirakkapulikkaa tms.

Keep calm and do suburi! Gambatte!