Maksut ja vakuutukset

Tammikuussa 2017 seurojen jäsenmaksut liitolle hoidetaan viimeisen kerran perinteisesti alla olevan excel-jäsenilmoituslomakkeen avulla. Vuoden 2017 aikana kaikkien liiton jäsenseurojen pitää ottaa käyttönsä Seuramappi-palvelu, jonka kautta hoidetaan mm. jäsenmaksut liitolle tammikuussa 2018.

Maksutiedote vuodelle 2017

Lataa tiedosto (PDF, 321KB)

Jäsenilmoituslomake

Lataa tiedosto (XLS, 56KB)

VAKUUTUKSET

Kaikilla liiton jäsenseurojen jäsenillä on liiton kautta otettu ryhmähenkilövakuutus kendo-, iaido- ja jodotapaturmien varalle vakuutusyhtiö TURVA:ssa. Tämän vakuutuksen tarkoituksena on varmistaa, että kaikilla harjoittelijoilla on liitossa harjoitettavat budolajit kattava minimivakuutusturva. Aktiiviharjoittelijoille ja kilpaharrastajille FKA suosittelee vakuutusten omatoimista kilpailuttamista laajemman vakuutusturvan varmistamiseksi. Alla lisätietoa vakuutuksista.

Vakuutustiedote harrastajille (2011)

Lataa tiedosto (PDF, 86KB)

Vakuutustiedote toimihenkilöille (2010)

Lataa tiedosto (PDF, 62KB)