Maksut

Kendoliiton lajeja harrastavien maksut jakaantuvat kolmeen osaan:

  1. Liiton lisenssimaksu
  2. Vakuutusmaksu
  3. Oman seuran harrastusmaksut

Sinulla pitää olla voimassa oleva liiton lisenssi ja liiton lajit kattava vakuutus, jotta voit osallistua liiton leireille, kilpailuihin ja graduointeihin. Lisenssin ja vakuutuksen maksaminen tapahtuu Suomisport-verkkopalvelussa, jonne jokaisen harrastajan täytyy henkilökohtaisesti käydä rekisteröitymässä. Pois lukien alle 18v juniorit, joiden huoltajat rekisteröityvät Suomisportiin omilla tiedoillaan ja maksavat lastensa maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta. Lukekaa tarkemmat maksuohjeet alla olevista Suomisport-ohjeista.

Liiton lisenssin lisäksi pitää sinun maksaa oman seurasi harrastusmaksut seurasi antamien ohjeiden mukaisesti. Osa seuroista on tehnyt Suomisportin kanssa maksuturvasopimuksen, jolloin voit hoitaa myös oman seurasi maksut Suomisportin kautta.

Hinnasto

Vanhat harrastajat:

  • Liiton lisenssi ja vakuutus: 55,00 €
  • Liiton lisenssi ilman vakuutusta: 35,00 €

Uudet harrastajat:

  • Liiton lisenssi ja vakuutus: 30,00 €

Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa hankinta-ajankohdasta aina seuraavan vuoden tammikuun loppuun saakka. Muista hoitaa seuraavan kauden maksusi kuntoon tammikuun aikana, niin lisenssi- ja vakuutusmaksuihisi ei tule katkoa!

Uusien harrastajien edullisempi hinta koskee ainoastaan aivan uusia harrastajia. Ei siis niitä, jotka ovat jo joskus aikaisemmin olleet liittomme jäseniä jonkun liittomme toisen lajin tai seuran kautta.

Maksujen hoitaminen Suomisportissa

Lataa tiedosto (PDF, 121KB)

Kokeilitko jo seurata näitä ohjeita? Eikö vaan onnistu? Älä vaivu epätoivoon vaan ota yhteyttä liiton Suomisport-vastaavaan: suomisport@fka.fi

Suomisport Guide in English

Lataa tiedosto (PDF, 1.05MB)